Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Блестящи цветове

Пътуване през Млечния път? Никакъв проблем! С този Интелигентен пластелин ще се пренесете до всяко кътче на Млечния път. Фините блестящи частици в сребристо, червено и синьо правят този Интелигентен пластилин нещо специално. Невероятната игра с цветовете напомнят на галактически мъглявини, познати о..
33.50лв.
Този еднорог блести в розово и със сигурност ще накара сърцата на момичетата да бият по-бързо. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка се пука като балон се пръска като порцеланНяколко идеи за какво можеш да ползваш Интелигент..
33.50лв.
Цветно изкушение, сякаш излязло от най-добрата сладкарница. Въпреки че този Интелигентен пластилин изглежда доста изкушаващ, той не се яде. Не за друго, но ще останете без забавление.Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка се пука..
12.50лв. 21.50лв.
Цветно изкушение, сякаш излязло от най-добрата сладкарница. Въпреки че този Интелигентен пластилин изглежда доста изкушаващ, той не се яде. Не за друго, но ще останете без забавление.Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка се пука к..
19.90лв. 33.50лв.
Цялата морска шир в една малка кутийка. Така може да определим усещането, когато отворите този Интелигентен пластилин за първи път. Наситено синьо, което може да се сравнява само с цветовете по крайбрежието на Тихия океан Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като х..
33.50лв.
Този Интелигентен пластилин ще ви отведе на пътешествие през океана. Той блести в безброй сини нюанса, което прави тази глина невероятно цветно изживяване. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка се пука като балон се пръска като..
19.90лв. 33.50лв.
Този Интелигентен пластилин прилича на украшение, което бихте поставили дори и на коледна елха. С ярко червения си цвят, както и с златистите отблясъци, ще привлече всеки поглед, където и да го поставите.Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача к..
33.50лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)