Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Блог RSS Feed

11 дек. Интервю с най-важния служител на магазина: Овца на име Шипо
Sheepo 0 732
Истории от кошаратаВ един свят, където въображението оживява след затварянето на магазина, една плюшена овца на име Шипо е неоспоримият герой на вечерните приключения. Днес имаме у..
08 дек. Коледният дух на подаряването: Защо подаръците са важни
Sheepo 0 421
Коледа е време на радост, семейни събирания и, разбира се, на подаряване. Но защо традицията да подаряваме е толкова вградена в празничния дух? За да разберем това, трябва да погле..
06 дек. Антистрес играчки: съюзници в борбата с напрежението
Sheepo 0 424
В ерата на непрекъснатите срокове и забързаното ежедневие, откриването на мигове на спокойствие става все по-ценно. В тази битка срещу стреса, антистрес играчките се превръщат в не..
05 дек. Как гумените патета могат да трансформират вашата баня в спа оазис
Sheepo 0 211
В днешния забързан свят всеки от нас търси място за спокойствие и релаксация. И какво място е по-добро за това от банята? С малко креативност и няколко цветни гумени патета, можете..
03 дек. Защо играта с играчки е жизненоважна за развитието на децата
Sheepo 0 339
Игрите и играчките са повече от забавление За мнозина играчките са просто средство за забавление, начин да се занимае вниманието на децата. Но, научните изследвания и педагогическа..
06 ноем. Slinky: Играчката, която завладя света
Sheepo 0 273
От инцидент до иновацияНа пръв поглед, Slinky е просто метална пружина, но зад тази простота се крие една от най-очарователните истории в света на играчките. Създаден от инженер, п..
15 окт. Големият разлив на гумени патета от 10 януари 1992 г
Sheepo 0 252
Когато гумените патета (и приятели) завладяха моретата!На 10 януари 1992 г. Посейдон се е забавлявал доста! Докато по-голямата част от света се е занимавал с ежедневните си дела,..
18 окт. Интелигентния пластилин - Пукане и гърмене
Sheepo 0 778
Как да накараш Интелигентният пластилин да пука, припуква и гърми?Внимание! Това са едни от най-добрите начини да подлудиш твоите приятели и колеги! Пук..
12 окт. Интелигентния пластилин - късане
Sheepo 0 489
Скъсай ме като хартия!Много хора пробват да разделят пластилина на две части като го разтягат. Това трае безкрайно дълго и се получава само една много д..
06 юли Интелигентния пластилин - съвети и трикове
Sheepo 0 519
ОК! Изглежда интересно и забавно, но какво мога да правя с този Интелигентен пластилин? Ако си задаваш този въпрос означава, че си попаднал на правилното място. ..
02 февр. Патета с метални пластини
Sheepo 0 2847
Защо гумени патета с метална пластина на дъното?Много често при запитване за гумени патета за атракцион чуваме клиентите да се оплакват, че патета, които са имали досега, не в..
02 авг. Тест за издръжливост
Sheepo 0 2371
Когато за пръв път получихме запитване дали можем да произведем и доставим гумени патета с кукички за атракцион, нещо което по принцип не беше основната ни посока на действие, а ..
Показани от 1 до 12 от 15 (2 страници)