Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Блог RSS Feed

18 окт. Интелигентния пластилин - Пукане и гърмене
Sheepo 0 551
Как да накараш Интелигентният пластилин да пука, припуква и гърми?Внимание! Това са едни от най-добрите начини да подлудиш твоите приятели и колеги! Пук..
12 окт. Интелигентния пластилин - късане
Sheepo 0 316
Скъсай ме като хартия!Много хора пробват да разделят пластилина на две части като го разтягат. Това трае безкрайно дълго и се получава само една много д..
06 юли Интелигентния пластилин - съвети и трикове
Sheepo 0 383
ОК! Изглежда интересно и забавно, но какво мога да правя с този Интелигентен пластилин? Ако си задаваш този въпрос означава, че си попаднал на правилното място. ..
02 февр. Патета с метални пластини
Sheepo 0 2642
Защо гумени патета с метална пластина на дъното?Много често при запитване за гумени патета за атракцион чуваме клиентите да се оплакват, че патета, които са имали досега, не в..
02 авг. Тест за издръжливост
Sheepo 0 2069
Когато за пръв път получихме запитване дали можем да произведем и доставим гумени патета с кукички за атракцион, нещо което по принцип не беше основната ни посока на действие, а ..
06 апр. Интелигентният пластилин вече и в YouTube
Sheepo 0 177
Здравейте приятели, Вече можем да се похвалим и с първият си видео клип. Надяваме се да ви хареса и да се забавлявате поне толкова, колкото и ние докато го приготвяхме за вас. Прия..
01 апр. BNews.bg: „Светещ пластилин е новата играчка“
Sheepo 0 217
Източник: BNews, 1 Април 2011 „От скоро на пазара у нас се предлага забавна и увлекателна играчка за малки и големи-Интелигентен пластилин. Освен за игра и забавление, Интелигентн..
22 март Интелигентният пластилин вече и в Бъгария
Sheepo 0 179
Интелигентният пластилин е висококачествен продукт за моделиране на силиконова основа, с размери достатъчни да запълнят шепа на възрастен човек. Е, представяме ви пластилин от но..
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)