Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Скъпоценни метали

Смята се, че медта е първият метал, добиван и използван от човечеството преди около 10 000 години. Мек, ковък и безспорно красив, той се използва за инструменти, оръжия и най-вече скулптури.Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвкасе къса като хартияподскача кат..
11.90лв. 19.50лв.
Смята се, че медта е първият метал, добиван и използван от човечеството преди около 10 000 години. Мек, ковък и безспорно красив, той се използва за инструменти, оръжия и най-вече скулптури. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка ..
17.50лв. 28.50лв.
Златната маска на Тутанкамон е една от най-прецизно технически и художествено изящните реликви, познати на човека. Цар Тут е живял през 18-та династия, ера, когато златото е било не само символ на богатството, но и на магическата сила на Ра бога на слънцето. Маската е изработена от твърдо злато и ..
11.90лв. 19.50лв.
Златната маска на Тутанкамон е една от най-прецизно технически и художествено изящните реликви, познати на човека. Цар Тут е живял през 18-та династия, ера, когато златото е било не само символ на богатството, но и на магическата сила на Ра бога на слънцето. Маската е изработена от твърдо злато и е ..
17.50лв. 28.50лв.
Въпреки че платината е добивана през цялата човешка история, тя не се е считала за скъпоценен метал до 1751 г. Тогава тя се е превърнала в „металът на кралете“ и е била използвана за модни купи, халки и корони. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия ..
12.50лв. 19.50лв.
Въпреки че платината е добивана през цялата човешка история, тя не се е считала за скъпоценен метал до 1751 г. Тогава тя се е превърнала в „металът на кралете“ и е била използвана за модни купи, халки и корони. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия по..
17.50лв. 28.50лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)