Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Магнитни пластилини

С магнит вместо сърце...  Невероятният златен магнитен Интелигентен пластилин е предизвикателство за всеки млад изследовател, със сърце, което непрестанно го тласка към новото и неизвестното в търсене на поредното приключение. Използвай нашия наръчник на начинаещият пътешественик , за да зап..
33.50лв.
С магнит вместо сърце... Невероятният сребърен магнитен Интелигентен пластилин е предизвикателство за всеки млад изследовател, със сърце, което непрестанно го тласка към новото и неизвестното в търсене на поредното приключение.Използвай нашия наръчник на начинаещият пътешественик , за да ..
21.50лв.
С магнит вместо сърце... Невероятният сребърен магнитен Интелигентен пластилин е предизвикателство за всеки млад изследовател, със сърце, което непрестанно го тласка към новото и неизвестното в търсене на поредното приключение.Използвай нашия наръчник на начинаещият пътешественик , за ..
33.50лв.
Като материя от черна дупка!Вземи в ръка парче от този черен магнитен Интелигентен пластилин и се впусни в едно забавно приключение в борба със земната гравитация.Изграден от хиляди метални частици, той оживява в близост до силно магнитно поле. А ако наблизо имаш и един Супер магнит като нашия..
21.50лв.
Като материя от черна дупка!Вземи в ръка парче от този черен магнитен Интелигентен пластилин и се впусни в едно забавно приключение в борба със земната гравитация.Изграден от хиляди метални частици, той оживява в близост до силно магнитно поле. А ако наблизо имаш и един Супер магнит като наши..
33.50лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)