Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Гумени патета

Гуменото пате за вана – незаменимият помощник на мама и на татко.

гумени патета

Децата обожават водата и затова не е чудно, че къпането е един от онези моменти, които се превръщат в истинско забавление за цялото семейство.

И ако за детето банята е просто време за игра, то за мама и татко това може да се окаже едно истинско приключение – бебчо започва да пляска и тропа, изплисквайки вода навсякъде, като в един момент не е ясно кой кого всъщност къпе.

В подобни на този случаи гуменото пате за вана може да се окаже добър помощник. То привлича вниманието на бебето с яркия си жълт цвят и му помага да се заиграе и стои малко по-спокойно докато къпането приключи.

Когато се избира гуменото пате за баня, е важно да се следи то да е изработено от висококачествени PVC материали несъдържащи фталати и пластификатори. Качеството на използваните бои също е от съществено значение. В Европа съществува стандарт за безопасност на играчките и България като пълноправна членка на Европейския съюз, също трябва да гарантира стриктното му спазване. Ето защо купувайте само играчки с доказан произход и покриващи горе-споменатия стандарт EN71.

За да оползотворите максимално времето за баня, препоръчваме да подсигурите разнообразие от гумени патета и други животинки, за да може вашето дете да разгърне въображението си докато си играе опознавайки различни форми, цветове и материали.


Градско гумено пате - Дания.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и из..
15.90лв.
Градско гумено пате - Рим.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсу..
15.90лв.
Градско гумено пате - Шотландия.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете ..
13.50лв.
Гумени патета с кукички за атракцион.Поръчката на този вид пате става след изготвянето на индивидуална оферта за желаната бройка и вид. Моля, за целта се свържи  с нас. Популярна игра за всеки забавен кът, атракцион, увеселителен парк – лов на патета във вода. На дъното на всяко пате се изп..
0.00лв.
Гумено пате - автомивка.Squeaky duck car washТова пате е истински експерт в чистенето.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на игра..
13.50лв.
Гумено пате - адмирал.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушете..
13.50лв.
Гумено пате - беборанчо.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсуше..
13.50лв.
Гумено пате - Боулинг.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушете..
13.50лв.
Гумено пате - бояджия.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушете..
13.50лв.
Гумено пате - булка.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушете г..
13.50лв.
Гумено пате - в банята.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушет..
13.50лв.
Гумено пате - Великден.Превърни времето за баня в едно незабравимо преживяване за твоето бебе с тези невероятни и забавни бебешки играчки.Размер: 80 мм. Материал: PVCОтговаря на Европейския стандарт EN 71 за безопасност на играчките, без фталати и без пластификатори.Изпразнете и изсушет..
13.50лв.
Показани от 1 до 12 от 61 (6 страници)