Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Гаранция за качество

Всички гумени патета предлагани от онлайн магазин sheepo.bg са с гарантирано качество и произход!

Немско качество с дългогодишна история

За да предлагаме тези уникални гумени патета на българския пазар ние работим в тясно сътрудничество с немска компания с над 30 годишна история в производството и дистрибуцията на висококачествени продукти и услуги предимно за деца.

Има китайско, но има и китайско… зависи за какво си готов да платиш!!!

Макар и произведени от нашите фирми партньори в Китай (то кое ли не се произвежда вече в Китай), всички гумени патета предлагани на страниците на sheepo.bg притежават доказан произход и гаранция за качество. Единият от производителите е сертифициран според International Council of Toy Industries (ICTI), а другия според Business Social Compliance Initiative (BSCI). И двете организации извършват лични посещения и одит на място.

Доверявай, но проверявай!

В допълнение на всички гаранции по отношение на произхода и качеството на използваните материали и бои, в името на 100% безопасност ние правим и нещо повече - заедно с нашите партньори в Германия периодично предоставяме произволни видове от нашите продукти на TÜV Rheinland за тест и оценка.

Преди всичко безопасност за нашите деца!

Предлаганите от нас продукти са изработени от висококачествени PVC материали, които не съдържат фталати и пластификатори и са тествани според европейския стандарт за безопасност при играчките EN71, части 1,2, 3 и 9.