Меню
Кошара

Бисквитки и дарадонки: sheepo ги използва само за да функционира правилно!

Интелигентен пластилин

Какво може да прави Интелигентният пластилин

Разтяга се като дъвка
Вземи Интелигентният пластилин и бавно го разтегли почти до безкрайност.
Къса се като хартия
Хвани Интелигентният пластилин с две ръце, дръпни рязко в различни посоки и ще го скъсаш като хартия.
Свети в тъмното
С всеки светещ Интелигентен пластилин ще може да се забавляваш дори и в пълен мрак - да оформяш различни светещи фигурки, да го разтягаш, късаш, топаш...
Променя цвета си
Всеки топлочувствителен Интелигентен пластилин ще смени цвета си под действието на топлината на ръката ти, докато го мачкаш или от какъвто и да е топъл предмет. След като изстине отново ще възвърне студения си цвят.
Подскача като топка
Оформи Интелигентният пластилин като топка, подхвърли го към земята или стената, той ще осткочи и ще се върне при теб като истинска топка.
Пука се като балон
Запечатай въздух в Интелигентния пластилин като оформиш нещо като балон, стисни го в дланите си и ще чуеш пукане, а ако си късметлия и гърмене.
Привлича се от магнит
С помощта на нашия Супер магнит Магнитния пластилин оживява и преодолява гравитацията.
Пръска се като порцелан
Ако удариш Интелигентният пластилин с чук силно и рязко, той ще се пръсне на малки парченца. След като го събереш отново ще можеш да го ползваш без никаква промяна в свойствата му.

За какво мога да ползвам Интелигентният пластилин

Забавление в къщи и на работа
Благодарение на своята метална кутийка Интелигентният пластилин се пренася лесно и навсякъде.
Подобряване на концентрацията
Много хора имат нужда да прехвърлят нещо из ръцете си докато решават важен проблем. Интелигентният пластилин не оставя следи по ръцете и затова можеш да го ползваш дори по време на работа без да се притесняваш, че ще изцапаш някой важен документ.
Оригинален подарък за всеки
Всеки иска да подари на любимия си човек нещо интересно. Какво по-хубаво от това да подарите оригинален подарък, който твоите приятели, близки и колеги няма да искат да оставят от ръцете си.
За намиране на нови приятели
Имаш нови колеги, съученици или пък искаш да заговориш красивото момиче, което седи на съседната седалка в автобуса. Просто ти трябва леко побутване и тема на която да започнеш разговора. Изкарай Интелигентният пластилин и се усмихни. Вече си направил най-трудното :)
Антистрес играчка
Позволява лесно и безгрижно да се отпуснеш. Меката материя нежно масажира нервните окончания на пръстите, а ярките цветове ще те заредят с положителни емоции.
Насърчаване на изобретателността
Ако те тормози решението на някакъв проблем, може да помогне ако за момент пренасочиш мислите си в друга посока. Вземи в ръце Интелигентния пластилин и подходи към проблема различно.
Физически упражнения за ръцете
Интелигентният пластилин е идеалната играчка за упражнения за ръцете и най-вече пръстите. Подходящ е за рехабилитация при травми на ръцете, ако стандартните топки ти се струват скучни.
Оригинална фирмена реклама
Търсиш оригинален заместител на стандартните химикалки, ключодържатели, чаши и календарчета? Интелигентният пластилин ще ти помогне да се отличиш от конкуренцията. Твоето лого или послание ще бъде споделено чрез един нов и уникален рекламен продукт.
Аметист - от гръцки "methustos" – неопиянен.Носещият името на полу-скъпоценния камък Интелигентен пластилин ще съживи сетивата ти. Наблюдавай как под въздействие на топлина основният успокояващ лилав цвят се превръща в динамично и ободряващо розово.Този Интелигентен пластилин може да: ..
9.90лв. 21.50лв.
Аметист - от гръцки "methustos" – неопиянен.Носещият името на полу-скъпоценния камък Интелигентен пластилин ще съживи сетивата ти. Наблюдавай как под въздействие на топлина основният успокояващ лилав цвят се превръща в динамично и ободряващо розово.Този Интелигентен пластилин може да: ..
15.20лв. 31.50лв.
Смята се, че медта е първият метал, добиван и използван от човечеството преди около 10 000 години. Мек, ковък и безспорно красив, той се използва за инструменти, оръжия и най-вече скулптури.Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвкасе къса като хартияподскача кат..
11.90лв. 19.50лв.
Смята се, че медта е първият метал, добиван и използван от човечеството преди около 10 000 години. Мек, ковък и безспорно красив, той се използва за инструменти, оръжия и най-вече скулптури. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка ..
17.50лв. 28.50лв.
Известно е, че бирманските рубини са едни от най-добрите в света. Със своя наситен червен цвят този скъпоценен камък  е великолепен и мощен. Ръцете ви ще се озарят от ярки искри, които предават страст, любов и енергия. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса кат..
11.90лв. 19.50лв.
Известно е, че бирманските рубини са едни от най-добрите в света. Със своя наситен червен цвят този скъпоценен камък  е великолепен и мощен. Ръцете ви ще се озарят от ярки искри, които предават страст, любов и енергия. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса кат..
17.50лв. 28.50лв.
Златната маска на Тутанкамон е една от най-прецизно технически и художествено изящните реликви, познати на човека. Цар Тут е живял през 18-та династия, ера, когато златото е било не само символ на богатството, но и на магическата сила на Ра бога на слънцето. Маската е изработена от твърдо злато и ..
11.90лв. 19.50лв.
Златната маска на Тутанкамон е една от най-прецизно технически и художествено изящните реликви, познати на човека. Цар Тут е живял през 18-та династия, ера, когато златото е било не само символ на богатството, но и на магическата сила на Ра бога на слънцето. Маската е изработена от твърдо злато и е ..
17.50лв. 28.50лв.
Пътуване през Млечния път? Никакъв проблем! С този Интелигентен пластелин ще се пренесете до всяко кътче на Млечния път. Фините блестящи частици в сребристо, червено и синьо правят този Интелигентен пластилин нещо специално. Невероятната игра с цветовете напомнят на галактически мъглявини, познати о..
33.50лв.
Този еднорог блести в розово и със сигурност ще накара сърцата на момичетата да бият по-бързо. Този Интелигентен пластилин може да:се разтяга като дъвка се къса като хартия подскача като топка се пука като балон се пръска като порцеланНяколко идеи за какво можеш да ползваш Интелигент..
33.50лв.
Призрачен, паранормален, леко плашещ ... Най-призрачния Интелигентен пластилин с цвят навяващ асоциации с духове и призраци. Този паранормален Интелигентен пластилин оживява в тъмното превръщайки се в един светещ пакостник, от който може да ви полазят тръпки.Най-яркия Интелигентен пластилин на тъмно..
21.50лв. 35.00лв.
Впусни се в неизвестното на загадъчния мрак!Също както мистерията на вечерното небе се разбулва при появата на Луната, така и този Интелигентен пластилин променя цвета си от мрачно лилаво към сияйно синьо под въздействието на топлина.Този Интелигентен пластилин може да: променя цвета си ..
9.90лв. 21.50лв.
Показани от 1 до 12 от 50 (5 страници)