Защо гумени патета с метална пластина на дъното?

Много често при запитване за гумени патета за атракцион чуваме клиентите да се оплакват, че патета, които са имали досега, не винаги са плавали с главата нагоре и това на практика им проваля бизнеса (знаете, обикновено на дъното на патета има надписани точки, които не бива да се виждат, за да няма спорове с клиента). Много от тях си решават проблема ала „направи си сам“, като побългаряват патето поставяйки му допълнително някаква пластина или тежест, която да балансира положението.

Това на практика с нашите гумени патета с кукичка за атракцион не може да се случи, тъй като всяко едно от тях е произведено с вградена и здраво закрепена на дъното му метална пластина, която сваля центъра на тежестта и така гарантирано патето винаги плува с дъното във водата. Ето и едно видео, което нагледно демонстрира това:

В допълнените, дъното на патето е напълно херметически затворено и по този начин, нито металната пластина може да ръждяса, нито вътрешността на самото пате може да мухляса в следствие на непрестанният си досег до вода. Ето и един наш личен тест за издръжливост, който доказва това.

И така, ако сте привърженици на максимите, че качеството винаги е важно и че евтиното винаги ни излиза по-скъпо, то гуменото пате с кукичка за атракцион е вашето решение.

Поръчайте сега и си ги ползвайте със здраве и за дълго в подкрепа на вашия бизнес.