Интелигентният пластилин е висококачествен продукт за моделиране на силиконова основа, с размери достатъчни да запълнят шепа на възрастен човек.

Е, представяме ви пластилин от ново поколение. Той е модерен. Той е луд! Той има уникални свойства! Той се превърна в хит сред офис играчките за намаляване на стреса в Америка и Европа. Той е Интелигентният пластилин!

Спомняте ли си пластилина за моделиране от вашето детство? Спомняте ли си как с часове потъвахте в увлекателни и безгрижни игри, стимулиращи вашето въображение и изобретателност?

Оригинално произведен в Съединените Американски Щати, по време на Втората световна война, като заместител на каучука, днес, в България, той се предлага като забавна и увлекателна играчка за малки и големи, съхранявана в стилна метална кутийка, която го предпазва от замърсяване. Той не е токсичен или вреден за човека и не цапа ръцете при продължителна игра.

На българския пазар Интелигентният пластилин се предлага в разнообразни цветове и възможности: основни, топло-чувствителни, флуоресциращи, супер-илюзии, електризиращи, металик и магнитен.

Оригинален рекламен продукт за вашата корпоративна рекламна стратегия, предстоящо търговско събитие, или просто уникален подарък за ваш любим човек, са само малка част от оставащите многобройните приложения на Интелигентния пластилин. Спокойно може да забравите за стандартните и отегчителни запалки, химикалки, календарчета и ключодържатели. Дори така популярните анти-стрес топки ще бледнеят пред този уникален нов продукт!

Също така, Интелигентният пластилин може да се използва успешно и като уред за упражнения (например при китаристи) или терапия (например при артрит на ръцете).

Като идеално средство за подобряване на концентрацията, той ще оправи настроението ви, като ви помогне да се разсеете поне за малко от грижи и проблеми.

Неговите специфични свойства го правят уникална анти-стрес играчка срещу напрегнати мигове на работа или у дома.

Освен (очевидното) за игра и забавление, Интелигентния пластилин е изключително подходящ за стимулиране на изобретателността и въображението. С възможността си да се оформя, свети в тъмното*, променя цвета си*, къса като хартия, разтяга като дъвка, топа като топка, пука като балон, пръска като порцелан, и привлича от магнит* той е идеалното творческо предизвикателство и фитнес за ума.